Woonkamervloeren

U kunt bij ons terecht voor het leveren van een uitgebreid assortiment aan keramische woonkamervloeren maar u kunt het ook door ons laten monteren. We kunnen de bestaande vloer voor u verwijderen en afvoeren en eventueel vloerverwarming leggen of infrezen en naderhand nieuwe vloertegels aanbrengen.

We hebben diverse soorten hoogwaardige vloertegels voornamelijk uit Italië en Spanje. Veel van de woonkamertegels kunnen ook gebruikt worden om door te leggen onder een veranda of op een terras. Een aantal merken waar wij mee werken zijn: Unicom Starker, Astor, Marazzi, Rondine, Mosa, Sphinx en Villeroy & Boch.

woonkamervloeren Zutphen Wolterink

Keramisch parket

Keramisch parket combineert de looks en uitstraling van een houten vloer met de voordelen van een tegel. Ze zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden en zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. Het heeft weinig onderhoud nodig en het levert een hoog rendement in combinatie met vloerverwarming. Ook zijn ze hitte- en waterbestendig.

Keramisch natuursteen tegels

De nieuwe collecties keramisch natuursteen tegels van diverse merken die wij voeren stralen karakter en warmte uit van echt natuursteen, maar dan met de vele voordelen van een keramische tegel. Het is dan wel geen echt natuursteen, maar de nieuwe digitale printtechniek die bij deze Spaanse en Italiaanse keramische tegels wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de natuurlijke uitstraling van echt natuursteen wordt geëvenaard. Het resultaat is dat de keramische tegel met natuursteen look niet van echt te onderscheiden is. Het karakter van het echte natuursteen komt goed naar voren door de fraaie kleuren en de levendige uitstraling. De keramische natuursteen tegels zijn geschikt voor op de vloer en op de wand en kunnen in alle leefruimten, van woonkamer, keuken, slaapkamer tot badkamer, gebruikt worden.

Elke tegel heeft zijn eigen charme. Afhankelijk van welke sfeer je wilt creëren kun je kiezen tussen een rustige, speelse of robuuste en avontuurlijke uitstraling.
Maar welke keramische natuurtegel u ook kiest; ze zijn stuk voor stuk perfect om prachtige vloeren en wanden mee te realiseren die nauwelijks of geen onderhoud nodig hebben.

Bekijk ons assortiment aan kwalitatief hoogstaand keramisch parket en keramisch natuursteen tegels in verschillende maten en kleuren in onze toonzaal.

Wilt u onze vloeren bekijken?